South Park video slot

South Park är en väldigt populär animerad serie skapad av Trey Parker och Matt Stone för humorkanalen Comedy Central. Serien handlar om de fyra pojkarna, Stan, Kyle, Kenny och Cartman och deras minst sagt bisarra äventyr i den fiktiva staden i Colorado. Serien har blivit ökänd för sitt grova och vulgära språk samt sin mörka och sjuka humor där de ger satiriska skildringar över en mängd olika ämnen.South Park video slot är en klassisk spelautomat med 25 olika insatslinjer som korsar de 5 hjulen där insatsalternativen varierar från €0,25 till maximala €125.

Bonusspel

Det finns fyra olika bonusspel på denna spelautomat, en för varje huvudkaraktär. För att nå en bonusrunda måste man som spelare lyckas få tre bonussymboler där den tredje symbolen avgör vilket bonusspel som startar.Cartmans bonus – Cartman avskyr hippies så ditt uppdrag här blir att hjälpa honom jaga dessa med hjälp av en brandsläckare. Undvik att träffa hårdrockare och poliser.Stans bonus – Stan blir ofta väldigt nervös när han träffar Wendy, sitt livs kärlek. Det slutar ofta med att han spyr av nervositet vilket i de flesta vardagliga fall skulle uppfattas som oturligt men i denna bonusrunda gäller det att få Stan att kräkas så mycket som det bara är möjligt.Kyles bonus – Kyles bonus är ett free spins-läge med wild-symboler samt en symbol föreställande Ike, Kyles kanadensiska adoptivbror, som Kyle gillar att sparka på. Kommer Ike upp som wild-symbol på sista raden kommer Kyle sparka ut honom utanför planen vilket ger möjligheter till större vinster.Kennys bonus – Kenny har fler liv än en katt och har fått sätta livet till i många av seriens avsnitt. Ditt jobb är att se till att undvika allt som kan tänkas ha ihjäl stackars Kenny.

Wildsymboler

Spelaren kan dra fördel genom slumpmässiga wild-symboler som fungerar som substitut för andra symboler vilket ökar ens chanser till att få jackpott. Här finner du Mr. Hankey, Terrance och Phillip samt en enorm wild-symbol föreställandes ”the Beefcake”, som banar väg för storvinster efter storvinster.